Česko-slovenské energetické fórum

19.02.2020 Rôzne
Česko-slovenské energetické fórum

Dovoľujeme si Vám dať do pozornosti „Česko-slovenské energetické fórum“, ktoré sa koná už 1.-2. apríla 2020 v priestoroch NH Collection Olomouc Congress.

Na podujatí, ktoré svojím partnerstvom podporila aj Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení SR (AZZZ SR) sa zúčastnia najväčšie špičky energetiky z Česka a Slovenska. Diskutovať sa bude o budúcnosti jadra ako nástroja na dosiahnutie uhlíkovej neutrality, o takzvanej novej energetike a výzvach, ktoré so sebou priniesla či v budúcnosti prinesie. Prednášajúci sa s Vami podelia o skúsenosti so zavedením výkupcu elektriny z OZE na Slovensku a v neposlednom rade sa dozviete, čo je nové na poli európskeho jednotného trhu s elektrinou.

Celou konferenciou Vás opäť prevedú štyria moderátori, Mirek Topolánek, Jaroslav Kubinec, Pavel Šolc a Jiří Strnad. Vo svojich blokoch predstavia celkovo vyše 30 odborníkov. Svoju účasť už potvrdili napríklad Karol Galek, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky, Zuzana Krejčiříková, riaditeľka Public Affairs v ČEZ, a. s., Michal Pokorný, člen predstavenstva SEPS, a. s., Kamil Čermák, predseda predstavenstva ČEZ ESCO a ďalší. Neodmysliteľnou súčasťou fóra je spoločenský večer. Tentoraz sa môžete tešiť na networking v Pevnosti poznania, interaktívnom múzeu vedy Univerzity Palackého v Olomouci.

Zaregistrujte sa včas na www.cskonference.cz a www.cskonferencia.sk.